 |
 |
Av |
 |
Innlegg |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
maria
l33t

Ble Medlem: 09 Mar 2003 Innlegg: 1376 Bosted: Fredrikstad
|
Tilbereding av svinestek
Skal ha svinestek i morgen, tenkte jeg. Men særlig langt kan jeg ikke ha tenkt, for jeg har aldri gjort det før.
Hvor lenge skal den steke? Jeg har ikke steketermometer. Det er en diger klump med netting rundt, ikke vet jeg hvor mye den veier heller... 
|
Skrevet: Lør 05 Feb 2005, 19:48 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Glahn
Mors Lille Ole


Ble Medlem: 10 Mar 2003 Innlegg: 7331 Bosted: Trondheim
|
Hmmm... mest praktiske er selvfølgelig å ha en vekt, men... Hvor mye tror du at den veier? Jeg tar intet ansvar for de kulinariske resultater, men om du beregner ca en halvtime steketid pr halvkilo kjøtt burde ikke det bli riv ruskende galt.
Steketermometer er luksus - om man stikker dypt nok i steika med en lang serveringsgaffel eller noe liknende, og ser om safta som pipler ut er klar eller ikke, så funker det og 
|
_________________ Jeg skal kun få leve i ordene mine.
De som leser meg vil ikke røre meg.
Skrevet: Lør 05 Feb 2005, 20:25 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
maria
l33t

Ble Medlem: 09 Mar 2003 Innlegg: 1376 Bosted: Fredrikstad
|
Eneste informasjonen som står på er at den er født, oppvokst og slaktet i Norge. Uff, nå har jeg vondt av den!
Jeg vil tippe den er 3,5-4 kg... Mat i ukesvis.
Tusen takk. 
|
Skrevet: Lør 05 Feb 2005, 21:22 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
Vis Innlegg fra: Sorter etter:
|
 |
 |