DSGF.no Forum  
DSGF.no    HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem   RetningslinjerRetningslinjer   InnstillingerInnstillinger   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 
  Forumoversikten »   Generelt »   Kjøkken og klin
marinere kylling
Start Nytt Tema   Svar på Tema Vis Forrige TemaVis Neste Tema
Side 1 av 1 [6 Posts]  
Av Innlegg
Oct
Främling
Främling

Ble Medlem: 05 Jan 2007
Innlegg: 6
Bosted: gåttmegbort
Offline
 marinere kylling

Kjøpte hva jeg trodde var marinert kylling, men neida.
Noen som har kunnskap til hvordan jeg kan marinere dyret?

InnleggSkrevet: Fre 05 Jan 2007, 18:33
  Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Send e-post    Til Toppen 
Glahn
Mors Lille Ole
Mors Lille Ole


Ble Medlem: 10 Mar 2003
Innlegg: 7331
Bosted: Trondheim
Offline
Olivenolje, salt, pepper, det du måtte ønske av krydderier.

Caj P har også noen grundig gode marineringsoljer du kan bruke.
_________________
Jeg skal kun få leve i ordene mine.
De som leser meg vil ikke røre meg.

InnleggSkrevet: Fre 05 Jan 2007, 18:41
  Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding MSN Messenger    Til Toppen 
Zylfia
Hurrafantastisk
Hurrafantastisk


Ble Medlem: 11 Apr 2005
Innlegg: 1267
Offline
Samme måte som annet kjøtt...



Finn noe krydder du liker, eks piffi, provance, sitronpepper, rosmarin eller annet godt (bruk gjerne friske urter og krydderplanter)

Bland krydderet i matolje (f.eks. i en pose)

Legg kjøttet i en plastpose sammen med all krydderoljen/marinaden og knytt for, gni så kjøttet inn med marinaden i posen

La ligge noen timer så den gode smaken får trekke inn (Dersom man har dårlig tid kan man bare gni inn kjøttet i marinaden for hånd og så tilberede direkte, men det smaker bedre om det får trekke i marinaden en stund)

Tilbered som vanlig


Finn krydder etter hvilken rett du skal lage, og bland gjerne flere.

InnleggSkrevet: Fre 05 Jan 2007, 18:49
  Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding    Til Toppen 
Gnomulfen
OoaHelaNatten
OoaHelaNatten


Ble Medlem: 15 Nov 2005
Innlegg: 497
Bosted: Bergen
Offline
lek litt med forskjellige oljer og sånn. kos deg, matlaging skal være skøy.

og har du ikke krydder, bruk vin. MArinaden bør ligge minimum 2 timer, ellers ser eg liten vits med det.

Lykke til da
_________________
I was going to say something witty, but then I suddently realised; I couldn't be arsed.

InnleggSkrevet: Fre 05 Jan 2007, 19:10
  Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding    Til Toppen 
Oct
Främling
Främling

Ble Medlem: 05 Jan 2007
Innlegg: 6
Bosted: gåttmegbort
Offline
takker =)

InnleggSkrevet: Lør 06 Jan 2007, 17:17
  Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Send e-post    Til Toppen 
aniraC
Moderator
Moderator


Ble Medlem: 11 Mar 2004
Innlegg: 2097
Bosted: Karlsborg, Sverige
Offline
jeg pleier å legge kyllingen i soyasaus jeg.. med sånn kyllingkrydder du får kjøpt på butikken.. også litt salt og pepper.. sånn ligger kyllingen i 3-4 timer før jeg steker det..og det blir så digg!!!
_________________
Some Will Seek Forgiveness, I Will Escape....

InnleggSkrevet: Søn 07 Jan 2007, 04:16
  Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Send e-post Besøk Medlemmets Nettside MSN Messenger    Til Toppen 
Vis Innlegg fra:   Sorter etter:   
Side 1 av 1 [6 Posts]  
Start Nytt Tema   Svar på Tema Vis Forrige TemaVis Neste Tema
  Forumoversikten »   Generelt »   Kjøkken og klin
Gå Til:  

Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group