 |
 |
Av |
 |
Innlegg |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Oct
Främling

Ble Medlem: 05 Jan 2007 Innlegg: 6 Bosted: gåttmegbort
|
marinere kylling
Kjøpte hva jeg trodde var marinert kylling, men neida.
Noen som har kunnskap til hvordan jeg kan marinere dyret?
|
Skrevet: Fre 05 Jan 2007, 18:33 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Glahn
Mors Lille Ole


Ble Medlem: 10 Mar 2003 Innlegg: 7331 Bosted: Trondheim
|
Olivenolje, salt, pepper, det du måtte ønske av krydderier.
Caj P har også noen grundig gode marineringsoljer du kan bruke.
|
_________________ Jeg skal kun få leve i ordene mine.
De som leser meg vil ikke røre meg.
Skrevet: Fre 05 Jan 2007, 18:41 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Zylfia
Hurrafantastisk


Ble Medlem: 11 Apr 2005 Innlegg: 1267
|
Samme måte som annet kjøtt...
Finn noe krydder du liker, eks piffi, provance, sitronpepper, rosmarin eller annet godt (bruk gjerne friske urter og krydderplanter)
Bland krydderet i matolje (f.eks. i en pose)
Legg kjøttet i en plastpose sammen med all krydderoljen/marinaden og knytt for, gni så kjøttet inn med marinaden i posen
La ligge noen timer så den gode smaken får trekke inn (Dersom man har dårlig tid kan man bare gni inn kjøttet i marinaden for hånd og så tilberede direkte, men det smaker bedre om det får trekke i marinaden en stund)
Tilbered som vanlig
Finn krydder etter hvilken rett du skal lage, og bland gjerne flere.
|
Skrevet: Fre 05 Jan 2007, 18:49 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Gnomulfen
OoaHelaNatten


Ble Medlem: 15 Nov 2005 Innlegg: 497 Bosted: Bergen
|
lek litt med forskjellige oljer og sånn. kos deg, matlaging skal være skøy.
og har du ikke krydder, bruk vin. MArinaden bør ligge minimum 2 timer, ellers ser eg liten vits med det.
Lykke til da
|
_________________ I was going to say something witty, but then I suddently realised; I couldn't be arsed.
Skrevet: Fre 05 Jan 2007, 19:10 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Oct
Främling

Ble Medlem: 05 Jan 2007 Innlegg: 6 Bosted: gåttmegbort
|
takker =)
|
Skrevet: Lør 06 Jan 2007, 17:17 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
aniraC
Moderator


Ble Medlem: 11 Mar 2004 Innlegg: 2097 Bosted: Karlsborg, Sverige
|
jeg pleier å legge kyllingen i soyasaus jeg.. med sånn kyllingkrydder du får kjøpt på butikken.. også litt salt og pepper.. sånn ligger kyllingen i 3-4 timer før jeg steker det..og det blir så digg!!!
|
_________________ Some Will Seek Forgiveness, I Will Escape....
Skrevet: Søn 07 Jan 2007, 04:16 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
Vis Innlegg fra: Sorter etter:
|
 |
 |