 |
 |
Av |
 |
Innlegg |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Pyro
Erkegranul


Ble Medlem: 14 Aug 2004 Innlegg: 3212 Bosted: ImbaCity!
|
Grillmat!
NÃ¥ er det endelig sesong for svidd mat, svidd av ordentlige mannfolk!
Men hva skal man slenge på grillen?
Har du tips/oppskrifter/vellykkede erfaringer? Del dem!
|
Skrevet: Tor 11 Mai 2006, 20:53 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
toth42
Cowboy


Ble Medlem: 04 Nov 2003 Innlegg: 4849 Bosted: Det blide sørland
|
*vann i munnen* Her forrige helg hadde jeg en ubeskrivelig god marinert flintstek! Det at det var sesongens første grillings hadde nok litt innvirkning, men jesus hvor mør, saftig og velsmakende den var! Igår var jeg på meny, og så en som var _enda_ større enn den giganten jeg hadde forrige helg, så imorgen ryker nok den på rista om den får plass. Grilla flintsteik eier!
|
_________________ ____________________________
I reject your reality - and substitute my own.
_____________42_____________
always eat the yellow snow - it could be beer!
Skrevet: Fre 12 Mai 2006, 08:47 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
MeeP
Varm i trøya

Ble Medlem: 06 Mar 2006 Innlegg: 85 Bosted: Lommedalen <3
|
mmmm sommerkoteletter er bare noe av det beste du kan slenge på grillen de er gode, litt røkte med en bedre smak enn vanlige koteletter... mmmm, med litt potetsalat (passer bra å kutte opp noen epleterninger å slenge oppi) og litt frisk salat og eventuelt en fin sjy-saus så er du godt i gang.. prikken over i-en er vel kanskje tyttebærsyltetøy.. hjemmelaget til-og-med.... mmmmmmmmmmmmmm nå DET er vann i munnen 
|
_________________ "It's all a moo-point..
It's a cows opinion..
Not intresting...
It's a moo" ^^
Skrevet: Man 22 Mai 2006, 12:01 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
toth42
Cowboy


Ble Medlem: 04 Nov 2003 Innlegg: 4849 Bosted: Det blide sørland
|
tyttebærsyltetøy på sommerkotelett??
Nei, skal det være noe, får det være bernaise. Det fins da grenser for hva tyttebær passer til, i nærheten av min grill skal det hvertfall ikke.
|
_________________ ____________________________
I reject your reality - and substitute my own.
_____________42_____________
always eat the yellow snow - it could be beer!
Skrevet: Man 22 Mai 2006, 12:11 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
arntis
Veronica


Ble Medlem: 23 Jan 2006 Innlegg: 817 Bosted: Trondheim
|
I fjor sommer var jeg på bursdagsgrillings til kompisen min, Vegard. Han grillet indrefileter av okse. Det var ubeskrivelig digg. Litt uventet, men den gode, gamle smaken av storfekjøtt, blandet med den deilige coctailen av røyk og brent kjøtt som er grill var bare superdigg.
Perfekt sammen med en god grønn salat og hjemmelaget potetsalat.
Og øl.
Masse øl.

|
_________________ "Engang en ret forvoven Jyde
Med Hagel paa en Thrønder vilde skyde,
Men fik hans Pande ei i sønder,
Nei, der skal Kugle til en Thrønder!"
Skrevet: Man 22 Mai 2006, 12:39 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Asfrith
Erkegranul


Ble Medlem: 06 Apr 2006 Innlegg: 3325 Bosted: Mellom regnbygene
|
Sulten nå. Dårlig gjort å skrive det der, Arntis...
|
_________________ We only use 10% of our brains. Imagine what we could accomplish if we just used the other 60%.
Skrevet: Man 22 Mai 2006, 17:10 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
arntis
Veronica


Ble Medlem: 23 Jan 2006 Innlegg: 817 Bosted: Trondheim
|
Åh, beklaaaager altså... 
|
_________________ "Engang en ret forvoven Jyde
Med Hagel paa en Thrønder vilde skyde,
Men fik hans Pande ei i sønder,
Nei, der skal Kugle til en Thrønder!"
Skrevet: Man 22 Mai 2006, 22:04 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Asfrith
Erkegranul


Ble Medlem: 06 Apr 2006 Innlegg: 3325 Bosted: Mellom regnbygene
|
Hvorfor har jeg følelsen av at du ikke er veldig lei deg, Arntis?
Tror jeg må invitere meg selv til Vegard neste gang jeg er i Nidaros.
|
_________________ We only use 10% of our brains. Imagine what we could accomplish if we just used the other 60%.
Skrevet: Man 22 Mai 2006, 22:27 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Ronja
HohoHihiHahaToTheFunnyFarm!

Ble Medlem: 13 Apr 2004 Innlegg: 1810 Bosted: Kristiansand
|
maiskolber er sikkelig godt, men som tilbehør da
|
_________________ Åååå, jaaa, de åpner jo døøra!
Skrevet: Tir 23 Mai 2006, 15:49 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
darkfrog
l33t


Ble Medlem: 28 Mai 2004 Innlegg: 1448 Bosted: Forran pcen.
|
ostepølser og marsmellows (eller hvordan faen de valgte og stave det ) er jo noe som er godt på grillen... Ellers har vi jo flintsteik, som Thot nevnte, og spare-ribs... ølmarinert, grillet kylling er også en vinner (eller kyllingmarinert øl om du vil)... og selfølgelig øl uten kylling. (om du liker tanken på alkohol i mat så er Jack Daniels på spare-ribs også godt ^^ ). Egentlig alt som grilles er godt, untatt fisk... nåde dem som våger og slenge en FISK på grillen min 
|
_________________ Sit back, relax and smell the roses.
Viruses for a Mac? Ofcourse there are no viruses for a Mac, who the hell would wanna fuck up a Mac even more?
Skrevet: Tir 23 Mai 2006, 16:22 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Asfrith
Erkegranul


Ble Medlem: 06 Apr 2006 Innlegg: 3325 Bosted: Mellom regnbygene
|
Grilla fisk er også godt! Det beste grillminnet jeg har er da jeg og mormora mi grillet pir på en parkdag. Massevis av andre feriefolk som var massivt missunelige på oss...
|
_________________ We only use 10% of our brains. Imagine what we could accomplish if we just used the other 60%.
Skrevet: Tir 23 Mai 2006, 16:36 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
darkfrog
l33t


Ble Medlem: 28 Mai 2004 Innlegg: 1448 Bosted: Forran pcen.
|
| Asfrith skrev: | | Grilla fisk er også godt! Det beste grillminnet jeg har er da jeg og mormora mi grillet pir på en parkdag. Massevis av andre feriefolk som var massivt missunelige på oss... |
Fisk er som kjærlighet: best i pinneform.
Kansje det hadde vært godt og grille fiskepinner da må prøves.
|
_________________ Sit back, relax and smell the roses.
Viruses for a Mac? Ofcourse there are no viruses for a Mac, who the hell would wanna fuck up a Mac even more?
Skrevet: Tir 23 Mai 2006, 16:44 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Asfrith
Erkegranul


Ble Medlem: 06 Apr 2006 Innlegg: 3325 Bosted: Mellom regnbygene
|
| darkfrog skrev: | | Asfrith skrev: | | Grilla fisk er også godt! Det beste grillminnet jeg har er da jeg og mormora mi grillet pir på en parkdag. Massevis av andre feriefolk som var massivt missunelige på oss... |
Fisk er som kjærlighet: best i pinneform.
Kansje det hadde vært godt og grille fiskepinner da må prøves. |
Fiskepinner? Det har jeg ikke spist på omtrent 15 år...
Give it to me raw, and wrwrwrwrwrwrwriggeling! Eller i alle fall fersk og grilla.
|
_________________ We only use 10% of our brains. Imagine what we could accomplish if we just used the other 60%.
Skrevet: Tir 23 Mai 2006, 16:52 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Ennasus
l33t


Ble Medlem: 17 Mar 2005 Innlegg: 1396 Bosted: København
|
Champinjonger (eller hvordan det nå skrives) er utrolig godt å grille! Også marinerte tomater, fyllte paprika, grillspidd, maiskolber og det beste av alle tips: Halloumi ost! Tror det er en gresk ost, og den skal grilles. Den spises med litt lime saft over, til vanlig grillmat og tilbehør. Namme!
-Vet ikke om man får kjøpt denne osten i Norge, men i Danmark, dvs. København finnes den på grønthandlere og faktisk i noen supermarkeder.
|
_________________ "Du skal ikke vente på inspiration. Du skal gå på jagt efter den med en kølle". Jack London
Skrevet: Tir 23 Mai 2006, 20:17 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Asfrith
Erkegranul


Ble Medlem: 06 Apr 2006 Innlegg: 3325 Bosted: Mellom regnbygene
|
Sopp er digg. Punktum.
|
_________________ We only use 10% of our brains. Imagine what we could accomplish if we just used the other 60%.
Skrevet: Tir 23 Mai 2006, 20:51 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
arntis
Veronica


Ble Medlem: 23 Jan 2006 Innlegg: 817 Bosted: Trondheim
|
| darkfrog skrev: | ostepølser og marsmellows (eller hvordan faen de valgte og stave det ) er jo noe som er godt på grillen... Ellers har vi jo flintsteik, som Thot nevnte, og spare-ribs... ølmarinert, grillet kylling er også en vinner (eller kyllingmarinert øl om du vil)... og selfølgelig øl uten kylling. (om du liker tanken på alkohol i mat så er Jack Daniels på spare-ribs også godt ^^ ). Egentlig alt som grilles er godt, untatt fisk... nåde dem som våger og slenge en FISK på grillen min  |
Mens vi snakker om mat i alkohol (eller omvendt): I Skottland smakte jeg noe de kaller Bradan Orach: Ganske enkelt røyket laks, røkt på whiskytønner. Servert med mandelpoteter og grillet sopp og grønnsaker (det er her grillingen kommer inn), og en deilig flaske Islay til. Fantastiske saker.
|
_________________ "Engang en ret forvoven Jyde
Med Hagel paa en Thrønder vilde skyde,
Men fik hans Pande ei i sønder,
Nei, der skal Kugle til en Thrønder!"
Skrevet: Tir 23 Mai 2006, 21:28 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Glahn
Mors Lille Ole


Ble Medlem: 10 Mar 2003 Innlegg: 7331 Bosted: Trondheim
|
Etter ei uke i Hellas med diverse herlig, grilla sjømat, så... jau I det hele tatt er det utrolig mye godt fra havet som kan grilles. Hel fisk, skalldyr...
Og fetaost. Ta ei passelig tykk skive fetaost (0,5-1 cm) og legg i folie, ha litt olivenolje over, skvis sitron på, legg på grillen. Det blir en himmelsk forrett sammen med litt godt brød.
|
_________________ Jeg skal kun få leve i ordene mine.
De som leser meg vil ikke røre meg.
Skrevet: Ons 24 Mai 2006, 20:11 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Knappestøper
Spitzy (!)


Ble Medlem: 13 Mar 2006 Innlegg: 106 Bosted: Her et sted
|
syns den vanlige ostepølse er knall en fin grilldag.. ække mate som er best, det er grillinga i seg selv som er konge! 
|
_________________ "This is bat-country!"
Skrevet: Tor 25 Mai 2006, 13:40 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
toth42
Cowboy


Ble Medlem: 04 Nov 2003 Innlegg: 4849 Bosted: Det blide sørland
|
bacon blir myyye bedre på grill enn i panne.
|
_________________ ____________________________
I reject your reality - and substitute my own.
_____________42_____________
always eat the yellow snow - it could be beer!
Skrevet: Fre 26 Mai 2006, 09:03 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Pyro
Erkegranul


Ble Medlem: 14 Aug 2004 Innlegg: 3212 Bosted: ImbaCity!
|
Bacon.... *sikle som Homer, når han tenker på øl eller smultring*
|
Skrevet: Fre 26 Mai 2006, 13:16 |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
Vis Innlegg fra: Sorter etter:
|
 |
 |